110 quilòmetres sense parar de córrer: Tolstenko i Svilpe s'imposen en la Penyagolosa Trails

Diumenge La finestra esportiva de la televisió d'À Punt oferirà un ampli resum de la prova

El Tolstenko
El rus Tolstenko ha sigut l'únic participant que ha completat els 110 quilòmetres en menys de dotze hores / Penyagolosa Trails
16 d'octubre 2021 - 17:28

L'atleta rus Aleksei Tolstenko i la letona Anete Svilpe han aconseguit aquest dissabte la victòria en la Penyagolosa Trails CSP, de 110 quilòmetres, mentre els espanyols Miguel Caballero i Marta Molist s'han adjudicat la marató i mitjà (MiM), de seixanta.

Amb un temps d'11 hores, 48 minuts i 45 segons Tolstenko s'ha proclamat vencedor de la prova de resistència, per davant del valencià Rodrigo Monasor, a 15,26 minuts, i tercer ha sigut el romanés Robert Hajnal a 20,05 minuts. En la categoria femenina, la victòria ha sigut per a Anete Svilpe, que ha finalitzat els 110 quilòmetres en un temps de 14 hores, 44 minuts i 8 segons. Després d'ella, en segona posició ha finalitzat l'espanyola María Obrero a 38,44 minuts.

En la MiM, la victòria en categoria masculina ha sigut per a Miguel Caballero amb un temps de 5.34.16 hores, seguit de José Ángel Fernández que ha sigut segon i Abel Carretero que ha completat el podi. Marta Molist ha completat la prova femenina en primer lloc amb una marca de 6.28.04 hores, per davant de Gemma Arenas i Eva Medado.

El resum, en La finestra esportiva

Diumenge en el programa La finestra esportiva de la televisió d'À Punt els oferirà un especial d'una de les carreres clàssiques del circuit de muntanya.

També et pot interessar

stats