La 10K 2024 tindrà tretze eixides diferenciades per a buscar marques més reals

Se celebrarà el 14 de gener

Imatge la 10K
Imatge de la 10K

La 10K València comptarà amb tretze eixides en la setzena edició de la prova, que se celebrarà el 14 de gener de 2024, per a facilitar que el temps oficial dels corredors siga el de la seua eixida, i no hi haja més de quinze segons de diferència entre temps real i oficial.

Així ho ha explicat aquest dilluns el director de la prova, Álex Aparicio, en la trobada de la direcció del 10K València, el millor 10K d'Espanya, segons l'RFEA, per a detallar les novetats de la nova edició en la seu de la Fundació Trinidad Alfonso.

“Hem passat de tindre cinc eixides a tretze. Hi ha tanta gent buscant marques tan ambicioses que hem volgut solucionar el problema d'estar lluny de la línia d'eixida i hi haurà eixides cada minut. Hem recuperat dos vials de l'Albereda perquè la proximitat a la línia d'eixida siga d'un o dos segons, i no de 25 o 30”, va explicar Aparicio.

El director de la prova ha apuntat que aquesta qüestió té l'objectiu de vetlar per la comoditat i la seguretat del corredor i que, a més, llevarà estrés als participants que volen fer una marca determinada en una eixida determinada.

Aparicio ha incidit en el fet que la recuperació dels dos vials del passeig de l'Albereda permetrà al corredor tindre el doble d'espai, fins a huit carrils. Aquests dos vials estaran operatius fins a la huitena eixida inclosa, de les tretze que hi haurà en total i, a partir del nové tir, els corredors prendran l'eixida pel vial més pròxim al llit del riu Túria.

També et pot interessar

stats