Més de 10.000 persones envaeixen els carrers de València

Per primera vegada després de 35 edicions, les dones superen en inscripcions els homes amb un 50,25%.

Un riu de gent inunda els carrers de València

Més de 10.000 corredors han pres la ciutat de València en la XXXVI edició de la Volta a Peu. La carrera més popular per excel.lència ha complit les expectatives i un riu de gent ha omplit la ciutat d'un ambient festiu i esportiu amb milers de participants de totes les edats.

La notícia ha estat en l'elevada participació de dones, que ha superat el nombre de participants masculins per primera vegada en la història d'esta prova, una de les més antigues que se celebren a Espanya.

La carrera ha tingut com sempre un doble vessant. D'una banda, els atletes que van a competir per la victòria i que ho donen tot al llarg dels huit quilòmetres de recorregut. Per l'altra, els corredors populars i les famílies que decideixen posar-se les sabatilles d'esport i eixir a completar la distància amb un tranquil passeig per la ciutat que converteix el diumenge en una jornada lúdica i saludable.

La victòria en categoria masculina ha sigut per a l'aragonés Víctor Puyuelo amb un registre de 24'20'' i en categoria femenina, la vencedora ha sigut Davinia Albinyana amb un temps de 30'32''.

Però els autèntics triomfadors han sigut els milers d'aficionats que han donat color a este diumenge de maig.

També et pot interessar

stats