1.700 corredors en l'eixida del Cross Ciutat de Castelló

Liv Charlotte i Rodrigo Kwizera han sigut els vencedors de la prova.

Arribada a meta de Liv Charlotte
Arribada a meta de Liv Charlotte
09 de febrer 2020 - 21:03

Liv Charlotte Westhal s’ha proclamat aquest matí campiona de la 41a edició del Cross Ciutat de Castelló. La francesa era la favorita després del cinqué lloc que va aconseguir en el Campionat d'Europa. En categoria masculina, un dels favorits per a pujar al podi i onzé classificat en l’últim mundial, Rodrigo Kwizera, de Burundi, ha sigut el més ràpid.

Més de 1.700 corredors han participat en el cross més antic dels que se celebren a la Comunitat Valenciana. Una prova que puntua per al Campionat Autonòmic de Clubs i que classifica els equips de la nostra comunitat per al Campionat d’Espanya de Cross que se celebrarà el 23 de febrer a Sòria. El resultat també comptarà per al IV Circuit de Cross de la Diputació de Castelló i per al circuit municipal de cross. La competició ha tingut enguany com a novetat el canvi d’ubicació, del Pinar del Grau de Castelló als voltants de l’Auditori de la capital de la Plana. Una circumstància que l’organització ha justificat amb l’objectiu d’acostar la disciplina a la ciutat.

L’esdeveniment esportiu, organitzat pel Club d’Atletisme Platges de Castelló, ha comptat amb atletes nacionals i internacionals de primer nivell. A més, la prova s’ha obert a altres categories, des de la sub-8 fins la màster. La prova popular ha fet possible la participació dels corredors aficionats.

També et pot interessar

stats