Ximo i Tonet IV, campions del Torneig Mancomunitats 2020

Els de la Vall d'Albaida ha derrotat Marrahí i Lorja per 25 a 10.

Ximo i Tonet IV, campions al trinquet del Genovés
Ximo i Tonet IV, campions al trinquet del Genovés / Chema Puchades

Ha sigut una final especial per a Tonet IV, que jugava a casa. I s'ha notat. El del Genovés és una de les figures del raspall més en forma de la temporada i ha sigut clau en la victòria dels representants de la Vall d'Albaida. El resultat ha sigut 25 per 10 en una partida que ha començat prou igualada. Però quan els blaus han aconseguit trencar el rest, ja sel's ha posat completament de cara. Ximo i Tonet IV han començat al dau, un punt a favor d'ells, perquè Marrahí és un jugador que la trau molt bé. Tot i que han tingut un començament dubitatiu, en assentar-se en la partida, han tret el seu millor joc i l'han dominada completament.

I això que la parella dels rojos venia de fer una competició excel·lent, sense conéixer la derrota. Però hui s'han quedat a les portes. Marrahí per segon any consecutiu, i Lorja, que va alçar el trofeu l'any passat, ha declarat que se sent satisfet de la competició que han fet. També ha destacat la compenetració de la parella guanyadora i l'estat de forma de Tonet, com a clau de la victòria blava. El del Genovés, que ve de guanyar la XXXVII Lliga Bankia – Trofeu Diputació de València, suma ara aquest trofeu i es marca la Copa com a repte més immediat.

Abans els joves també han tingut la seua oportunitat. David i Jose, que jugaven de roig, s’han emportat el títol del Torneig Mancomunitats Joves 2020, en véncer Andreu i Sergi per 25 a 15. Unes partides que ha tingut el favor del públic, que ha omplit el trinquet del Genovés, tot i que l'entrada era reduïda, a causa dels protocols de seguretat i prevenció per la Covid-19.

També et pot interessar

stats