Xàbia reforça el lideratge en la Lliga de raspall

L'equip format per Vercher, Lorja i Néstor ha aconseguit la tercera victòria en tres jornades

Vercher, Lorja i Néstor, durant una partida
Vercher, Lorja i Néstor, durant una partida / Funpival

La tercera jornada de la XL Lliga CaixaBank de raspall deixa un líder destacat: l'equip de Xàbia, que compta les partides per victòries. Però l'equip de Vercher no és l'únic que queda invicte en la competició, ja que la Llosa de Ranes, que va descansar en la segona jornada, també ha guanyat les dues partides que ha disputat.

Aquesta jornada va començar dilluns amb el duel al trinquet de Xeraco entre l'equip local, format per Montaner, Canari i Ibiza, i el de la Llosa de Ranes (Iván, Murcianet i Ricardet), que han guanyat 10-30 els segons. Aquest és el resultat que queda reflectit en el calendari i per a la classificació, segons marca la normativa, encara que la partida es va suspendre a causa de la lesió de Montaner quan el marcador reflectia un 10-15 favorable a la Llosa de Ranes.

Divendres va ser el torn per als líders, Xàbia, que s'enfrontaven al trinquet del Genovés a l'equip de Castelló. I el trio de Vercher va sumar el tercer triomf en tres partides en véncer 30-20 Marrahí, Raül i Marc, en una partida que va arribar al tram final amb empat a 20, després que els dos equips guanyaren els respectius jocs des del dau. Els rojos van tornar a guanyar al dau (25-20) i van tancar la partida imposant-se l'últim joc al rest.

I aquest dissabte s'ha posat punt final a la tercera jornada amb el duel al trinquet de la Llosa de Ranes entre els equips del Genovés (Ian, Tonet IV i Bossio) i el de Barxeta (Vicent, Seve i Jose). La victòria ha sigut per als segons, per un ajustat 25-30.

Xàbia lidera la classificació amb 6 punts, seguit amb 4 punts i una partida menys per la Llosa de Ranes. Castelló, Oliva, Barxeta i el Genovés tenen 3 punts, mentre que Xeraco tanca la classificació amb només un punt.

També et pot interessar