Xàbia i la Llosa de Ranes prenen avantatge en les semifinals de la Lliga de raspall

Els trios de Vercher i d'Iván han guanyat la partida d'anada contra els de Salelles II i Tonet IV, respectivament

Néstor, de l'equip de Xàbia, i Ricardet i Murcianet, del de la Llosa de Ranes
Néstor, de l'equip de Xàbia, i Ricardet i Murcianet, del de la Llosa de Ranes / Funpival

Els equips de la Llosa de Ranes i de Xàbia han guanyat la primera batalla de les semifinals de la XL Lliga CaixaBank de raspall. Ara hauran de confirmar el pas a la final amb un nou triomf en les partides de tornada, que es disputaran la setmana que ve. En cas de derrota, hauran de jugar un desempat a tres jocs.

El tir d'eixida a les semifinals s'ha donat al trinquet Ciscar de Piles. Iván, Ricardet i Murcianet han donat la sorpresa, en contra de l'opinió de la càtedra, que donava Tonet IV, Ian i Bossio com a favorits. La Llosa de Ranes ha vençut 30 per 10 el trio de Tonet IV, que ha acusat la inactivitat. El trinquet del Genovés decidirà divendres l'equip que passa a la gran final.  

En la segona semifinal, disputada aquest dissabte al trinquet d'Oliva, l'equip de Xàbia, líder de la fase regular, ha guanyat 30-15 la formació local, integrada per Salelles II, Brisca i Sergi. Vercher, Lorja i Néstor es queden a només un triomf de la final. El desenllaç se sabrà el diumenge de la setmana que ve, en la tornada de les semifinals, que es jugarà al trinquet de Xeraco.

També et pot interessar

stats