Vila-real i Montserrat prenen avantatge en les semifinals de la Lliga d'escala i corda

Els trios de José Salvador i Marc han guanyat la partida d'anada contra els equips de Pedreguer i la Pobla de Vallbona

José Salvador, de Vila-real, i Monrabal II, de Montserrat
José Salvador, de Vila-real, i Monrabal II, de Montserrat

Els equips de Vila-real i Montserrat han guanyat la primera batalla de les semifinals de la XXXII Lliga CaixaBank d'escala i corda. Ara hauran de confirmar el pas a la final amb un nou triomf en les partides de tornada, que es disputaran la setmana que ve. En cas de derrota, hauran de jugar un desempat al millor de tres jocs.

El tir d'eixida a les semifinals s'ha donat al trinquet El Rovellet de Dénia. José Salvador, Nacho i Guillermo, líders de la fase regular, han vençut 60 per 25 l'equip de Pedreguer, format per Francés, Javi i Conillet. Els blaus no han pogut comptar amb el seu líder, Giner, per lesió, però s'espera que estiga disponible divendres, en la partida decisiva, que es disputarà al trinquet de Vilamarxant.  

En la segona semifinal, disputada aquest dissabte al trinquet de la Pobla de Vallbona, l'equip de Montserrat ha guanyat 60-45 la formació local, integrada per Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari. Per tant, Marc, Pere i Monrabal II es queden a només un triomf de la final. El desenllaç se sabrà dissabte, en la tornada de les semifinals, que es jugarà al trinquet de Pedreguer.

També et pot interessar

stats