Vila-real jugarà la final d'escala i corda contra Benidorm dissabte pròxim a Pelai

L'equip de Vila-real, format per Puchol II, Tomás II i Guillermo ha aconseguit superar 60 per 40 el local de Pedreguer de Francés, Nacho i Pere.

Vila-real jugarà la final d'escala i corda contra Benidorm dissabte pròxim a Pelai
Vila-real jugarà la final d'escala i corda contra Benidorm dissabte pròxim a Pelai

Si la semifinal de divendres va complir les expectatives, el mateix s'ha de dir de la disputada dissabte a Pedreguer, en la qual l'equip de Vila-real, format per Puchol II, Tomás II i Guillermo ha aconseguit superar 60 per 40 el local, de Francés, Nacho i Pere. En la primera part els de Pedreguer han aconseguit estar dos jocs per davant però hi ha hagut un canvi de rumb que ha propiciat una sèrie d'empats fins que els vila-realencs han posat la directa sense donar respir en cap moment.

En la primera partida jugada dimecres al trinquet de Guadassuar, el trio de Puchol II, Tomás i Guillermo ja van superar el Pedreguer-Masymas de Francés, Nacho i Pere per un contundent 60 per 25. En aquesta última partida les coses s'han complicat més i el marcador ha estat dubtós una bona estona.

Ha sigut una partida memorable, amb molta pressió, una partida en què els de Vila-real han apuntat 31 colps guanyadors davant els 23 dels contrincants, mentre que en errades no forçades han empatat a 11. Tot i això les estadístiques són massa fredes i el que importa realment és el gran espectacle de l'esport autòcton que hem pogut disfrutar gràcies a l'alt nivell dels equips. Els dos trios han demostrat que han arribat a la semifinal perquè són els millors i s'ho han merescut.

D'aquesta manera, el trio de Vila-real jugarà dissabte que ve la final contra el de Benidorm de Pere Roc II, Javi i Carlos en el trinquet de Pelai de València. Igual que han pogut veure en directe les dues semifinals per la pantalla de la televisió d'À Punt, podran seguir la retransmissió en directe de la final des del trinquet de Pelai dissabte que ve. Amb el nivell de joc que estem veient l'espectacle està garantit. Cap aficionat es pot perdre l'esdeveniment que els oferirem en el programa Va de bo el primer dissabte d'agost. Els esperem.

També et pot interessar

stats