El Vila-real cau per 0-2 contra el Girona

Continua la mala ratxa de resultats, una victòria en sis partits.

Els jugadors del Llevant celebren el gol de l'empat

El Girona va trobar petroli en la visita a l´Estadi de la Ceràmica i pressiona en la zona d´aspirants a jugar l´Europa League.

L´equip català es va atrinxerar davant de la porta defensada per Bono i

va donar la iniciativa del joc al Vila-real. En la primera meitat, els de Calleja arribaven fins a la línia de fons quasi sempre per la banda dreta però les centrades al segon pal eren estèrils.

Al primer quart d´hora, una mala entrega en defensa per part de Rodrigo va ser aprofitada per Borja García, que va servir en safata

el baló al cap d´Stuani i el davanter uruguaià va marcar el 0 a 1 en l´única aproximació a porta de tot el primer període. L´ex del Llevant

ja suma 14 gols en la present temporada.

L´actuació de l´àrbitre González Fuertes va ser molt discutida pels jugadors del Vila-real, que li van reclamar dos penals:

un per una espenta a Bacca i l´altre, per agafar Álvaro de la samarreta dins de l´àrea.

En la segona meitat, Roberto Soriano d´un potent xut va obligar a intervindre al porter català Bono, que va fer la parada del partit i va mantindre la porta a zero. Mentrestant, el Girona anava madurant el partit i esperava tindre alguna ocasió per a sentenciar el partit. Al minut 79 va arribar el 0 a 2 definitiu. Lozano va començar un contraatac en camp propi, va combinar amb Portu, que estava en posició de fora de joc, este li va lluir la paret i el mateix Lozano es va estrenar com a golejador.

Un minut més tard va estar a punt d´arribar el tercer per al Girona. Lozano va estavellar el baló al primer pal quan Asenjo estava batut. El Vila-real

no abaixava els braços i buscava sense fruit la porteria contrària. Tant Jaume Costa com Trigueros van provar fortuna des de fora de l´àrea però el marcador ja no es va alterar. Esta és la quarta derrota del Vila-real a casa. Els de Calleja només han sumat 4 punts en els sis últims partits.