Victoria, de València, campiona de raspall per tercera vegada

Al trinquet del Genovés s'ha viscut una intensa final de l'individual de raspall femení.

Victoria, de València, campiona de raspall per tercera vegada
Victoria, de València, campiona de raspall per tercera vegada

L'XI final del Campionat Autonòmic de Raspall Individual Femení de Bankia Trofeu President de la Generalitat ha deixat un bon gust a l'afició a la localitat de la Costera, una gran partida que han pogut seguir en directe en la televisió d'À Punt i que poden veure en diferit en el nostre web. Els analistes coincideixen a deixar molt clar el nivell excel·lent de les dues jugadores, Victoria, de València, de roig, i Ana, de Beniparrell, de blau, que han jugat de manera extraordinària, i fins i tot qualsevol de les dues podria haver aconseguit el triomf.

Han sigut 51 minuts de lluita intensa entre aquestes dues estudiants de Biomecànica en la Universitat de València, que aspiren a ser investigadores en els pròxims anys. La partida ha començat molt equilibrada, fins a un segon joc marcat per un val-net que semblava que cauria al cantó d'Ana de Beniparrell, però que finalment ha sigut per a la jugadora vestida de roig, que ha aconseguit que pujara al marcador, per a després mantindre la distància amb un joc molt ofensiu amb les dues mans. Un estil molt dinàmic per a fer pressió i dificultar a la rival la decisió d'on encaixar els colps.

Victoria ja era la campiona i, per accedir a aquesta final, ha hagut de derrotar Joana de Tavernes Blanques i Amparo de Montcada. Després d'haver aconseguit el títol en 2017 i en 2019, és la tercera vegada que l'obté.

Per la seua part la jugadora de Beniparrell, per a arribar a ser subcampiona, ha hagut de véncer primer Nerea de Moixent, Aida de Moixent i Mar de Bicorb. I com Victoria, havia aconseguit ser campiona en dues ocasions, els anys 2016 i 2018.

També et pot interessar

stats