Victòria revalida el títol sub-18 i Amparo dona la sorpresa en l'individual sub-23

Els campionats individuals de raspall han acabat i han consolidat Victòria com a campiona de la categoria sub-18. La nova reina en la categoria sub-23 és Amparo Martí, que ha desbancat Ana Puertes en una disputada final resolta per la mínima, 25 per 20.

Totes les finalistes sub-18 i sub-23
Totes les finalistes sub-18 i sub-23
10 de novembre 2018 - 00:55

El trinquet d'Alcàsser ha tancat els campionats individuals de raspall en les categories sub-18 i sub-23 amb dos grans finals que han proclamat campiones a Victòria Díez de València i a Amparo de Borbotó.

La vesprada ha començat amb la partida per la tercera i quarta places del campionat sub-18 entre Aida del CPV Borbotó i Erika del CPV de l’Alqueria d’Asnar. La victòria ha sigut per a la primera per 25 a 10.

La final absoluta de la categoria tornava a tindre les mateixes protagonistes que en la passada temporada, Victòria i Mar. L'encontre ha deixat quinzes disputats, però Victòria ha sigut més resolutiva a l'hora de tancar els quinzes. Mar no s'ha trobat còmoda en cap moment i mai ha tingut opcions de posar en perill el domini de la campiona. Així, Victòria revalidava de manera justa el títol, però amb un resultat un poc exagerat, 25 per 5.

Tot seguit s'han disputat les dues últimes partides en categoria sub-23. En la final de consolació la victòria ha caigut a favor d'Anabel de Tavernes Blanques contra Noelia de Beniparrell per un ajustat 25 per 20.

Una partida molt bona que ha sigut el preludi de la gran final sub-23 que s'ha viscut entre la defensora del títol, Ana Puertes de Beniparrell, i Amparo de Borbotó. Ha sigut una hora intensa de lluita en què ha passat de tot. Amparo donava la sorpresa en col·locar un parcial de 20 per 10 al seu favor. Tot pareixia sentenciat, però Ana ha començat a jugar al seu nivell i a Amparo semblava que li pesava la responsabilitat de proclamar-se campiona. S'han viscut quinzes de gran qualitat i jocs carregats d'emoció. La situació havia canviat per complet, i Ana ha igualat a 20. Tot estava de cara de l'actual campiona, amb remuntada, iguals a 20 i tot per decidir. Però la final ha tornat a fer un gir inesperat. Des del rest Amparo reviscolava, es llevava de damunt la pressió i aconseguia donar la gran sorpresa de la vesprada i del campionat, destronant Ana i aconseguint el seu primer títol individual. Amparo ha guanyat 25 per 20 i és la nova reina del raspall femení en categoria sub-23.

També et pot interessar

stats