La victòria de Badenes i Seve afegeix la màxima emoció a la Copa Caixa Popular de raspall

Badenes i Seve estan virtualment classificats per a semifinals però depenen del que passe en l'última jornada

Badenes i Seve, de blau, van derrotar Ian i Roberto
Badenes i Seve, de blau, van derrotar Ian i Roberto / Funpival

L'emoció està garantida fins l'última partida de la fase regular de la Copa Caixa Popular de raspall. En el grup B, Badenes i Seve estaven obligats a derrotar els líders Ian i Roberto i esperar a desfer el triple empat amb Punxa i Canari, i Moltó i Lorja. La primera premisa ja s'ha complit en haver superat 25-5 Ian i Roberto, que ja estaven classificats per a semifinals com a primers de grup.

Per a aconseguir la classificació matemàtica, Badenes i Seve necessiten que en la darrera partida Moltó i Lorja, que ja estan eliminats guanyen la partida per un 25-0 a l'equip de Punxa i Canari. El motiu és que amb empat a victòries, el coeficient està en 20 per a Badenes i en -5 per a Punxa. Aquesta decisiva partida es jugarà diumenge pel matí a Xàbia.

En el grup A, Pablo i Tonet, amb 9 punts, estan classificats. En segon lloc figuren Vercher i Brisca, amb 8, i Marrahí i Néstor son tercers, amb 6. La complicació d'este grup la trobem en el cas que es produïsca un empat a 8 punts. En aquest supòsit la classificació seria per a l'equip qua haguera obtingut quatre victòries, Dissabte, a la Llosa de Ranes, eixirem de dubtes amb la partida que jugaran Marrahí i Néstor contra Montaner i Sanchis.

També et pot interessar

stats