Vicent i Ricardet es proclamen campions de la Copa 2 de raspall

El jove rest de Xeraco aconsegueix el primer gran títol de la seua carrera, als 19 anys.

Vicent i Ricardet, campions de la Copa 2 de raspall.
Vicent i Ricardet, campions de la Copa 2 de raspall.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
23 de novembre 2020 - 23:22

Vicent Sendra de Xeraco està cridat a fer coses grans en el món del raspall. El jove rest ha format parella en el Campionat de la Copa al costat de Ricardet del Genovés i han superat per 25-20 el trio format per Momblanch, Murcianet i Nicolás en la final disputada al trinquet de Xeraco.

La partida ha sigut dauera, però Vicent i Ricardet han completat els tres primers jocs al dau en joc net. És a dir, en quatre quinzes remataven el joc sense donar opcions al trio. La partida ha començat a estar més disputada des del moment que s'ha desgastat la pilota nova i s'ha pogut viure alguna igualada a dos (30-30).

Vicent està completant una gran temporada des que ha superat una lesió en un dit. En huitens de final de l'Individual ha tingut un 20-5 al seu favor contra Ian, però el de Senyera ha pogut reaccionar a temps i ha eliminat el jugador de Xeraco. Hui Vicent ha fet tres quinzes directes en el primer joc i ha estat ben ajudat per Ricardet. El mitger del Genovés ha reaparegut hui després d'un mes de baixa a causa d'una lesió al muscle i ja té un nou títol per a afegir a les dues lligues professionals que ha guanyat en la demarcació de punter.

Escala i corda

Santi Ferrer i Conillet van superar per 60-30 Julio Palau i Carlos al trinquet de Pelai, diumenge, i són els campions de la Copa 2 en la modalitat d'escala i corda. Pel que fa al joc per dalt, aquest dimecres a Dénia es jugaran les semifinals del Campionat Individual, amb els emparellaments següents: Puchol – Salva Palau i De la Vega contra José Salvador.

Els guanyadors de les eliminatòries de Dénia jugaran la gran final aquest diumenge a les 11:30 hores al trinquet de Pelai. La final la retransmetrà en directe la televisió d'À Punt.

També et pot interessar

stats