El VI Trofeu Mancomunitat de la Costera-Canal ja té guanyadors

Sergio i Canari s’han proclamat campions del VI Trofeu Mancomunitat de la Costera-Canal després de véncer 25-15 la parella formada per Ian i Sanchis.

Imatge dels protagonistes de la partida
Imatge dels protagonistes de la partida / FUNPIVAL

La parella formada per Sergio i Canari són els nous campions de la VI edició del Trofeu Mancomunitat de la Costera-Canal que s'ha celebrat a la Llosa de Ranes en una partida viscuda amb màxima expectació i que ha acabat 15-25 contra Ian i Sanchis.

Els guanyadors han començat obrint el marcador amb l'ofensivitat oferida per Sergio en cada colp i el joc de Canari, que ha anat creixent en joc i seguretat durant tota la partida, per a acabar sent definitiva la seua aportació per aconseguir el títol. 

Tot i això, no ha sigut una partida fàcil per als guanyadors blaus. El rest de Senyera i el mitger de Montesa han iniciat la seua participació amb molta contundència i, fins i tot, han sumat tres jocs consecutius. Amb aquest marcador, tres tretes directes del jugador del Genovés ovacionades pel públic han afavorit que, a poc a poc, la parella blava explotara el seu potencial per a aconseguir anul·lar el joc de Ian i Sanchis i proclamar-se campions amb un marcador final de 25 a 15.

També et pot interessar

stats