Vercher, Sanchis i Lorja es proclamen campions del Trofeu de Raspall Mancomunitats

Sanchis ha demostrat un gran nivell en totes les partides
Sanchis ha demostrat un gran nivell en totes les partides / Funpival.

Vercher, que va jugar pel lesionat Ian, no va desaprofitar l'ocasió de guanyar un títol professional

Foto de perfil À Punt Esports
À Punt Esports Twitter @apuntesports
08 de desembre 2019 - 23:05

Els representants de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Vercher, Sanchis i Lorja han superat 30-10 l’equip de la Mancomunitat de Municipis de la Safor integrat per Marrahí, Canari i Ibiza.

El resultat és prou ampli per a tractar-se de la disciplina del raspall, però la final ha transcorregut igualada. De fet, el trio derrotat ha deixat escapar quatre jocs molt favorables, dos d’ells amb val i 15 i dos més amb val i 30, en moments clau de la partida.

La regularitat ha marcat l’actuació de la formació de la Ribera Alta. La treta de Vercher ha sigut una garantia, de quinze directe o d’afavorir les rematades de les línies capdavanteres. A més a més, el jove rest de Piles ha respost amb eficàcia quan els seus companys deixaven passar la pilota perquè la restada no era propícia.

Davant, Sanchis ha tornat a ser la referència, el martell que pega de manera diferent per l’ús de la mà esquerra, la mateixa que li permet cobrir la muralla i neutralitzar nombrosos intents de quinze dels rivals. I igual d’atent ha estat Lorja per a restar pilotades dirigides a la careta i per a acabar les que es quedaven franques a la zona pròpia dels punters.

També et pot interessar