Vercher, Sanchis i Lorja es proclamen campions del Trofeu de Raspall Mancomunitats

Vercher, que va jugar pel lesionat Ian, no va desaprofitar l'ocasió de guanyar un títol professional

Sanchis ha demostrat un gran nivell en totes les partides
Sanchis ha demostrat un gran nivell en totes les partides / Funpival.

Els representants de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Vercher, Sanchis i Lorja han superat 30-10 l’equip de la Mancomunitat de Municipis de la Safor integrat per Marrahí, Canari i Ibiza.

El resultat és prou ampli per a tractar-se de la disciplina del raspall, però la final ha transcorregut igualada. De fet, el trio derrotat ha deixat escapar quatre jocs molt favorables, dos d’ells amb val i 15 i dos més amb val i 30, en moments clau de la partida.

La regularitat ha marcat l’actuació de la formació de la Ribera Alta. La treta de Vercher ha sigut una garantia, de quinze directe o d’afavorir les rematades de les línies capdavanteres. A més a més, el jove rest de Piles ha respost amb eficàcia quan els seus companys deixaven passar la pilota perquè la restada no era propícia.

Davant, Sanchis ha tornat a ser la referència, el martell que pega de manera diferent per l’ús de la mà esquerra, la mateixa que li permet cobrir la muralla i neutralitzar nombrosos intents de quinze dels rivals. I igual d’atent ha estat Lorja per a restar pilotades dirigides a la careta i per a acabar les que es quedaven franques a la zona pròpia dels punters.

També et pot interessar