De la Vega, Santi i Monrabal es proclament campions del Trofeu Jo Soc

L'equip que representava al Llevant es va imposar 60-50 al del Villarreal (Marc, Natxo i Bueno)

De la Vega, Santi i Monrabal han sigut el trio més regular
De la Vega, Santi i Monrabal han sigut el trio més regular / Funpival.

El trofeu Jo Soc d'escala i corda ja té campions: De la Vega, Santi i Monrabal que jugaven pel Llevant van superar 60-50 a l'equip representatitu del Villarreal integrat per Marc, Natxo i Bueno. La partida va estar sempre molt renyida fins arribar a iguals a 45 en el marcador. L'equip de De la Vega se'n va voler anar dos jocs per davant, però el conjunt de Marc no es rendia fàcil. Després d'arribar al parcial de 55-50 els llevantinistes van tancar el joc i la partida. En la categoria femenina la victòria també va ser per a les jugadores del Llevant Victoria, Anabel i Noelia que van superar 25-15 Aida, Miriam i Natalia.

D'atra banda, Moltó, Canari i Raül es van adjudicar la final del Trofeu Mestres de raspall jugada al trinquet de Piles. L'equip de Moltó va guanyar 30-20 el de Pablo, Tonet i Ricardet. La clau  de la partida va estar en el primer joc de la partida quan Moltó des del rest li va trencar la treta a l'equip de Pablo que havia guanyat la reballada. Des d'eixe moment els jocs van caure sempre de l'equip que estava al dau.

En la modalitat d'escala i corda, dissabte va començar la primera semifinal del Trofeu Mestres. Genovés, Jesús i Tomàs van derrotar 60-30 Pere Roc, Javi i Guillermo. Dijous 19 es jugarà la segona semifinal que enfrontarà Puchol, Santi i Monrabal contra De la Vega, Fèlix i Bueno. La final tindrà lloc el dissabte al mateix trinquet de Pelai.

També et pot interessar

stats