De la Vega revoluciona la lliga d'escala i corda i la igualtat es manté en raspall

Després de jugar-se la quarta jornada, la lliga de raspall manté l'equilibri, amb els equips de Ian, Montaner i Moltó igualats al capdavant de la classificació.

De la Vega revoluciona la lliga d\'escala i corda i la igualtat es manté en raspall
De la Vega revoluciona la lliga d'escala i corda i la igualtat es manté en raspall
04 de febrer 2019 - 17:53

La quarta jornada de les lligues professionals de pilota deixa un triple empat al capdavant de la classificació de raspall i, sobretot, confirma l'extraordinària evolució del jove escaleter, Lluís de la Vega. El seu trio, representant d'Almussafes, encapçala en solitari la classificació d'escala i corda.

La modalitat de raspall viu un intens equilibri en la part més alta de la classificació. Els trios encapçalats per Ian, Montaner i Moltó, estan empatats a 6 punts.

La quarta jornada va començar al trinquet del Genovés on l'equip de Marrahí va superar per 25 a 15 el de Pablo. Dissabte es va jugar a la Llosa de Ranes, on la formació de Ian guanyava 25 per 10 a la de Montaner. Diumenge, al trinquet de Xeraco, els de Moltó sumaren els punts davant els de Sergio amb el resultat de 25 per 15.

Amb estos resultats la classificació de raspall queda així.

1- Ian, Sanchis i Miravalles (Dénia) 6 punts

2- Montaner, Brisca i Gabi (Oliva) 6 punts

3- Moltó, Josep i Lorja (Barxeta) 6 punts

4- Sergio, Seve i Ricardet (Genovés) 4 punts

5- Marrahi, Tonet i Néstor (Vilanova de Castelló) 3 punts

6- Pablo, Canari i Raül (Xeraco) 0 punts

La quinta jornada de raspall arrancarà divendres al trinquet de Sueca i continuarà dissabte a Bellreguard i diumenge a Ontinyent.

Escala i corda

Per dalt corda, la gran sensació en este inici de lliga és el trio d'Almussafes, format per De la Vega, Félix i Nacho. El jove escaleter, debutant en la màxima competició, tornava a deixar una extraordinària actuació al trinquet de Xàbia. Lluís, ben acompanyat per Félix i Nacho, guanyava per la mínima, 60-55, al trio del Genovés II.

Al trinquet de Pelai, l'equip capitanejat per Puchol II, amb l'entrada de Salva com a mitger en substitució del lesionat Raül, guanyava per 60 a 40 davant el trio de Pere Roc II.

Tancava la jornada la partida al trinquet de Borriana, on la formació de Soro III aconseguia la seua primera victòria davant el trio de Francés per 60 a 45.

La classificació d'escala i corda està així:

1- De la Vega, Félix i Nacho (Almussafes) 8 punts

2- Puchol II, Raül i Bueno (València) 6 punts

3- Genovés II, Javi i Héctor (Murla) 5 punts

4- Pere Roc II, Santi i Monrabal (Benidorm) 4 punts

5- Soro III, Jesús i Carlos (Vila-real) 3 punts

6- Francés, Pere i Tomás (Pedreguer-Masymas) 3 punts

La quinta jornada d'escala i corda es jugarà divendres a Guadassuar, dissabte a Pedreguer i diumenge al trinquet de Benidorm.

També et pot interessar