De la Vega, preparat per a jugar la final

La final de l’Individual d’escala i corda entre Puchol II i De la Vega serà dissabte al trinquet de Pelai, i es podrà seguir en directe per la televisió d’À Punt.

De la Vega, en el frontó d’Almussafes
De la Vega, en el frontó d’Almussafes
02 de desembre 2020 - 23:26

Hi haurà final individual d’escala i corda. De la Vega s’ha entrenat al frontó d’Almussafes i ha confirmat que està millor de les molèsties al muscle esquerre que l'obligaren a ajornar la final. Sí que podrà jugar contra Puchol II aquest dissabte al trinquet de Pelai. La partida serà a porta tancada i la televisió d’À Punt la donarà en directe.

Reconeix que encara li fa por colpejar la pilota amb l’esquerra per dalt: “Però les sensacions són bones i estic molt content amb el tractament. En les semifinals vaig notar molt de dolor, però dissabte podré afrontar la final amb millors condicions”, assegura.

Per a ell “és un somni” jugar una final individual als 22 anys i vol aprofitar l’oportunitat: “Una final és una partida molt diferent de qualsevol altra. Tinc menys possibilitats que Puchol II, perquè ell és el referent de la pilota, però jo tinc les meues armes i també tinc possibilitats de guanyar, evidentment. Aniré a totes i a intentar guanyar”.

De la Vega jugarà la seua primera final; per a Puchol II serà la quarta. Serà una final inèdita.

També et pot interessar

stats