De la Vega i Javi guanyen la Copa d'escala i corda

La parella de l'equip d'Almussafes ha vençut Marc i Pere 35-60 en la final disputada a la Pobla de Vallbona

De la Vega i Javi, campions de la Copa

De la Vega i Javi s'han proclamat campions de la XIV Copa Diputació de València Caixa Popular d'escala i corda després de guanyar Marc i Pere 35-60, en la final disputada al trinquet de la Pobla de Vallbona.

La parella de l'equip d'Almussafes ha donat la sorpresa contra l'únic equip invicte fins ara en la competició, el de Montserrat que, a més, els havia guanyat en les dues partides que havien jugat en la primera fase.

Els favorits han començat insegurs i patint molt des del rest, una circumstància que han aprofitat De la Vega i Javi, grans passadors, en un trinquet que s'adapta molt bé al seu joc. La partida s'ha igualat quan Marc i Pere han tornat al seu nivell habitual i han començat a bombardejar els campions. Però tot i la velocitat al joc, s'han trobat un De la Vega que ha tret pilotes impossibles i Javi, molt segur tota la vesprada. Això ha fet impossible capgirar el marcador.

La parella formada per De la Vega i Javi ha completat un any impecable, ja que han guanyat els dos campionats més importants per equips, la lliga, formant equip amb Carlos, i ara, la Copa.

També et pot interessar

stats