De la Vega inicia la defensa del títol de Lliga amb derrota

Francés, Tomàs II i Héctor han vençut el trio de l'actual campió per 55-60 en la primera jornada de l'edició 31 de la Lliga d’escala i corda

Héctor, Francés i Tomás II
Héctor, Francés i Tomás II / Twitter: @funpival

Sorpresa en la primera jornada de l'edició 31 de la Lliga d’escala i corda. L'equip d'Almussafes, en què juga l'actual campió, De la Vega, juntament amb Pere i Bueno, ha perdut 55-60 contra el trio de Pedreguer, format per Francés, Tomàs II i Héctor. Tot i la derrota, l'equip de De la Vega suma un punt en l'inici de la defensa del títol de campió.

En l'altre partit de la primera jornada en la modalitat d'escala i corda, Soro III, Javi i Hilari, de l'equip de Vila-real, han vençut Pere Roc II, Félix i Conillet, de Dénia, per 35-60 en la partida que ha obert la Lliga al trinquet de Pelai.

L'equip de Vercher també comença amb derrota

En raspall, la primera jornada de l'edició 39 de la Lliga s'ha completat aquest dissabte amb la partida dels actuals campions, Vercher i Ricardet. I han tingut la mateixa sort que De la Vega, ja que també han iniciat la defensa del títol amb derrota. El trio del Genovés, format per Badenes, Tonet IV i Ibiza els ha guanyat 30-10 en la partida disputada al trinquet de Bellreguard.

Aquest divendres, Moltó, Canari i José, de l'equip de Barxeta, van guanyar 10-30 Iván, Lorja i Néstor, d'Ontinyent. I Vicent, Raúl i Murcianet, de Xeraco, van véncer 30-20 Ian, Brisca i Momparler, de l'equip d'Oliva.

També et pot interessar

stats