De la Vega evita la sorpresa a Pelai

El pilotari d'Almussafes ha patit de valent per a guanyar i eliminar Jesús de la Baronia per l'ajustat resultat de 60 a 50.

De la Vega a Pelai
De la Vega a Pelai / Funpival
30 de maig 2019 - 23:33

De la Vega continua viu en el Campionat Individual, però el jove Jesús de la Baronia li ha donat un esglai dels bons. El d'Almussafes ha remuntat un 45 per 50 en contra quan semblava impossible fer-li front a la potent volea d'esquerra de Jesús. Però De la Vega ha confiat en les seues possibilitats, ha canviat la manera de jugar i amb iguals a 50 la pressió ha superat al jove aspirant de 19 anys. Amb iguals al marcador, De la Vega s'ha centrat per a sumar els dos últims jocs i sentenciar l'eliminatòria amb el definitiu 60 per 50. La primera sorpresa del Campionat Individual s'ha evitat a última hora.

Al terme de la partida, De la Vega reconeixia que no havia sigut la seua millor vesprada: "Estic content per la victòria, però no pel joc que he fet. Aquestes partides cal analitzar-les i aprendre per a pròximes partides. Ara toca continuar treballant i pensar que els objectius continuen intactes".

El seu pròxim rival eixirà de la partida que es juga aquest divendres al trinquet de Vila-real, on s'enfronten Víctor Bueno i José Salvador.

També et pot interessar