El Trofeu Vila-real CF de Pilota ja té finalistes

El trio de Marc, Nacho i Tomàs II i la parella de Puchol II i Santi, finalistes del III Trofeu Vila-real CF

Espectacular vesprada de pilota al Trinquet Salvador Sagols
Espectacular vesprada de pilota al Trinquet Salvador Sagols

El Trinquet Salvador Sagols ha viscut una espectacular vesprada de pilota amb dos partides que ens han permés veure en viu els que, a hores d'ara, els aficionats consideren els quatre millors restos. Dos duels que han deixat com a finalistes del trofeu que organitza el Vila-real CF el trio format per Marc, Nacho i Tomàs II i la parella Puchol II i Santi.

La primera partida ha estat molt igualada. El trio sempre anava per davant, però la reacció de Soro III i Javi impedia a l'equip de la faixa blava un avantatge clar al marcador. La dinàmica ha canviat quan el marcador ha arribat al 25-35 i, des d'aleshores, els quinzes, tot i que continuaven sent renyits, sempre acabaven caient a favor de l'equip de Marc, Nacho i Tomàs.

A la fi, 30 a 60 i la partida l'ha guanyada el conjunt favorit.

La segona semifinal semblava que seria curta, i que el trio guanyador de la Lliga d'Escala i Corda, és a dir, Pere Roc II, Jesús i Carlos, serien els finalistes; però un bon inici de la parella formada per Puchol II i Santi no ha posat les coses fàcils al trio, que no aconseguia guanyar els quinzes. Amb aquest ambient es va arribar a l'empat a 35, i el de Finestrat i una gran actuació del pilotari de Vinalesa, trencaven les previsions i el marcador aplegava al 55-40 que semblava que ja definia la partida.

Tot i això, el trio campió de la Lliga no es rendia i cada punt era ovacionat pel públic. La igualada s'apropava i Pere Roc II, Jesús i Carlos tenien la possibilitat de fer el dau, però la parella volia estar en la final i amb uns punts espectaculars ha tancat la partida amb un marcador de 60-50.

El públic s'ho ha passat d'allò més bé en un trinquet ple de gom a gom que ha deixat definida la gran final de la III Edició del Trofeu Vila-real Club de Futbol de Pilota que se celebrarà el pròxim divendres 18 de maig i enfrontarà al trio Marc, Nacho i Tomàs II contra la parella formada per Puchol II i Santi.

També et pot interessar

stats