El Trofeu Universitat de València pot viure la revenja de la Lliga d'Escala i Corda

Cartell de luxe en el XIII Trofeu que pot afavorir la reedició de la final de la Lliga Bankia d'Escala i Corda.

Pere Roc II, Jesús i Carlos, campions d'escala i corda
Pere Roc II, Jesús i Carlos, campions d'escala i corda / Funpival

El XIII Trofeu Universitat de València de Pilota ja té dissenyat el cartell d'una competició que té assegurat l'espectacle. El Trofeu començarà a disputar-se el dijous 5 d'abril i la gran final està programada per al diumenge 14 d'abril. El format de la competició inclou dues semifinals i la gran final.

La primera semifinal, que es jugarà el dijous 5 d'abril a les sis de la vesprada al trinquet de Pelai, enfrontarà els actuals campions de la Lliga d'Escala i Corda, Pere Roc II, Jesús i Carlos, contra Marc, Raül i Tomàs II. Aquest duel es va donar al trinquet de Xàbia el passat mes de febrer en una partida que guanyaren els recents campions, tot i que el conjunt de Marc començà imposant-se en els dos primers jocs i fins i tot va arribar a tindre un empat a 50 en el marcador.

La segona semifinal tindrà lloc també a la catedral d'escala i corda a les sis de la vesprada del dissabte 7 d'abril. Aquesta volta l'emparellament enfrontarà Puchol II i Héctor i els subcampions de la Lliga Bankia, Francés, Javi i Bueno. Un enfrontament que de nou permetrà veure en acció Francés, un dels joves pilotaris amb més projecció en el món de la pilota.

La final del XIII Trofeu Universitat de València, programada per al diumenge 14 d'abril a les sis de la vesprada, podria ser, per tant, la reedició de l'espectacular final d'escala i corda viscuda també al trinquet de Pelai el passat 18 de març. Una final que va tindre una durada de més de dos hores i que va estar marcada per la igualtat en el marcador 15-30, 35-30, 40-45, 60-50.

Un programa de luxe per a un torneig que celebra la seua tretzena edició i que promet emoció i una nova exhibició de la millor pilota valenciana del moment.

També et pot interessar

stats