El Trofeu Mas y Mas de pilota ja té campions

Moltó i Brisca en el Trofeu Mixt i Pere Roc i Javi en escala i corda, guanyadors del Trofeu Mas y Mas.

Moltó i Brisca
Moltó i Brisca

El trinquet de Pedreguer ha acollit les finals de la III edició del Trofeu Mas y Mas, allí s'han reunit empresaris, polítics i els bons aficionats del món de la pilota que han gaudit d'un gran espectacle del nostre esport.

En el Trofeu Mixt Moltó i Brisca s'han imposat 25-15 davant Ian i Canari, és a dir, un dels semifinalistes de la Lliga de Raspall, Moltó, acompanyat de Brisca han superat dos dels tres actuals campions de la Lliga d'aquesta modalitat.

Ha sigut una partida molt atractiva per al públic que s'ha tancat amb una ovació als quatre pilotaris.

Tot seguit ha sigut el moment de la disputa de la final d'escala i corda entre el trio format per Francés, Jesús i Tomàs II i el duo Pere Roc II i Javi. El cartell preveia una partida espectacular i els pilotaris han complit les previsions, han oferit un gran espectacle. 

Pere Roc ha mostrat una vegada més que, tal volta, ara com ara, disposa d'un estat de forma que el fan imbatible i el situen entre els millors pilotaris de la història del nostre esport autòcton. Fent costat a Pere Roc, Javi, un dels millors mitgers de l'actualitat.

Amb aquests ingredients, la partida ha fet que els aficionats s'alçaren de l'escala en diversos moments i que llançaren els coixinets a l'aire al final, després de l'exhibició oferida pel duo guanyador que s'ha imposat 60-45 al trio.

També et pot interessar

stats