El Trofeu Diputació de Frontó comptarà amb les grans estreles de la resta d'especialitats

Entre les cinc parelles participants destaquen l'actual campió de l'especialitat de raspall, Tonet IV, que debuta en aquesta competició, el guanyador d'escala i corda, Puchol II, i el dominador de frontó dels últims anys, De la Vega

El Pati dels Scala de la Diputació de València ha tornat a acollir este dijous la presentació d'un torneig de pilota
El Pati dels Scala de la Diputació de València ha tornat a acollir aquest dijous la presentació d'un torneig de pilota / Funpival

Aquest dijous ha tingut lloc l'acte de presentació la XVI edició del Trofeu Diputació de València de frontó, un dels quals més interés suscita entre el públic per la seua singularitat, ja que reuneix les grans estreles del trinquet.

Un total de cinc parelles competiran en la fase regular en la qual s'enfrontaran tots contra tots entre el 17 de juliol i el 29 d'agost als frontons d'Alfarb, Quart de Poblet, Xera, Quart de les Valls, Xeresa, Dénia, Canals, Atzeneta del Maestrat, Paterna i Almussafes. Els dos millors classificats d'aquesta lligueta jugaran la final que tindrà lloc el 4 de setembre al frontó municipal José Ventura d'Almussafes.

Les cinc parelles participants estan formades per Puchol II-Bueno, Pere Roc II-Roberto, De la Vega-Adrián de Quart, Jose Salvador-Álex de Paterna i Genovés II-Tonet IV.

També et pot interessar

stats