El Trofeu Diputació d’Alacant ja té guanyadors

Pere Roc II i Hèctor s’imposaren a la parella formada per Genovés II i Santi per un marcador final de 60 a 55.

Imatge dels guanyadors del Trofeu
Imatge dels guanyadors del Trofeu / Diputació d’Alacant

La parella formada per Pere Roc i Hèctor és la campiona del Trofeu Diputació d’Alacant de pilota valenciana en la modalitat d’escala i corda després d’imposar-se per 60 a 55 a Genovés II i Santi.

La partida, disputada al trinquet El Rovellet de Dénia, va comptar amb la presència de més de 300 persones que disfrutaren d’una partida de màxima igualtat i intensitat com reflecteix el marcador final. De fet, la parella guanyadora hagué de remuntar un marcador advers de 45 a 25.

Genovés i Santi semblaven controlar el joc, però aleshores Hèctor va ser clau amb un bon colp de braç per a aconseguir igualar el resultat a 45. El públic va gaudir dels detalls dels 4 pilotaris que oferiren una gran partida d’escala i corda que encara deixà altres sorpreses com ara, després d’un 55 a 50 favorable a l’equip del subcampió de l’inividual i amb pilota de partida, Santi i Genovés no tancaren el joc i al passar al rest es veieren superats pel pilotari de Benidorm.

A la fi, victòria de Pere Roc i Hèctor que es converteixen en la parella campiona de la sisena edició del Trofeu Diputació d’Alacant.

També et pot interessar