Triple empat al capdavant de la Lliga d'escala i corda

Els equips de Pedreguer, Benidorm i Almussafes lideren la competició després de la disputa de la tercera jornada

Tomàs II, Pere Roc II i Javi
Tomàs II, Pere Roc II i Javi / Funpival

La tercera jornada de la XXXII Lliga CaixaBank d'escala i corda ha deixat un triple empat al capdavant de la classificació entre els equips de Pedreguer, Benidorm i Almussafes. El líder fins ara, el trio de la Pobla de Vallbona, ha descansat i es queda en quarta posició a un punt dels nous líders.

Aquesta jornada la va inaugurar el duel al trinquet de Pelai entre Marc, Pere i Monrabal II, de Montserrat; i De la Vega, Tomàs II i Bueno, d'Almussafes. Els rojos han pres la iniciativa en la primera part de la partida i s'han situat amb un 45-30 favorable. Però els blaus li han donat la volta guanyant cinc jocs seguits i s'han acabat enduent el triomf.

Al trinquet de Pedreguer, Pere Roc II, Jesús i Hector, de Benidorm, han vençut 40-60 Jose Salvador, Nacho i Guillermo, de Vila-real. Els blaus s'han avançat 25-40 i els rojos han aconseguit empatar a 40. Però finalment els blaus han guanyat els quatre últims jocs de la partida per a segellar el triomf.

En l'última partida de la jornada, disputada aquest diumenge al trinquet de Dénia, Giner, Javi i Conillet, de Pedreguer, s'han imposat 40-60 a Francés, Santi i Carlos, de Dénia. La partida ha començat molt igualada (25-25), però els blaus s'han distanciat amb quatre jocs seguits, que han deixat sense reacció els rojos.

Dilluns també es va jugar una partida avançada de la jornada 7 al trinquet de la Pobla de Vallbona. Jose Salvador, Nacho i Guillermo, de Vila-real, van guanyar 60-45 el trio de Pedreguer.

Amb la disputa d'aquestes partides, només queda un equip sense victòries en la Lliga: Montserrat. Tot i això, el trio de Marc suma dos punts, els mateixos que el sisé classificat, Dénia, que seria ara mateix l'últim classificat per a la segona fase.

També et pot interessar

stats