Els trios de Puchol II i De la Vega es jugaran el Trofeu Mestres d'escala i corda

La final, que es disputarà el dissabte 23 de desembre a les 17:30 h al trinquet de Pelai, es podrà seguir en directe per la tele d'À Punt

Els dos trios finalistes
Els dos trios finalistes / Funpival
17 de desembre 2023 - 13:52

De la Vega, Nacho i Monrabal II, per una banda, i Puchol II, Álvaro Gimeno i Carlos, per l'altra, es disputaran el títol de campió en la dessetena edició del Trofeu Mestres d'escala i corda. La final es jugarà el dissabte 23 de desembre a les 17:30 hores al trinquet de Pelai i es podrà veure en directe per la televisió d'À Punt Mèdia.

De la Vega, Nacho i Monrabal II s'han convertit en els primers finalistes després de derrotar per 60-50 Marc, Conillet i Hilari, en la partida disputada aquest dissabte al trinquet de Pelai. Els rojos han portat la iniciativa després d'adjudicar-se els quatre primers jocs, però els blaus han reaccionat per a restablir la igualada a 35. L'empat s'ha mantingut fins al 50-50, moment en què el trio de De la Vega ha estat més encertat en atac i segur en la defensa per a endur-se els dos últims jocs.

La segona semifinal s'ha resolt per idèntic marcador que la primera (60-50). Els rojos han portat la iniciativa i s'han situat amb un clar avantatge de 50-35, però els blaus han aconseguit empatar a 50. Tot i això, el trio de Puchol II no s'ha deixat intimidar i s'ha endut els dos últims jocs per a certificar el triomf.

També et pot interessar

stats