Els trios de Giner i De la Vega disputaran la final de la Lliga Bankia d’escala i corda

En les semifinals, l’equip de Pedreguer ha superat el de Dénia i el d’Almussafes s’ha imposat al de la Pobla de Vallbona

Els trios de Giner i De la Vega disputaran la final d'escala i corda
Els trios de Giner i De la Vega disputaran la final d'escala i corda / Funpival - À Punt Esports

La Lliga Bankia d’escala i corda ja té definits els finalistes de la XXX edició. Els equips de Pedreguer (Giner, Pere i Álvaro) i d’Almussafes (De la Vega, Javi i Carlos) es disputaran el Trofeu Diputació de València en la final de dissabte 17 d’abril al trinquet de Pelai.

El primer a confirmar la classificació per a la final ha sigut el trio de Giner, que aquest dissabte ha vençut el de José Salvador 60 per 25 en la tornada de les semifinals que s’ha jugat al trinquet de Xàbia. En l’anada, l’equip de Pedreguer ja va guanyar el de Dénia 60 per 45 en una partida disputada al trinquet el Rovellet de Dénia. Giner, el rest de Murla, arriba a la final en la seua primera participació en la lliga.

Aquest diumenge ha sigut el torn per a la tornada de la segona semifinal, després de l’emocionant partida d’anada disputada al trinquet Salvador Sagols de Vila-real, on l’equip d’Almussafes es va imposar al de la Pobla de Vallbona amb un ajustat 60 per 55 després de més de dues hores de joc. La tornada al trinquet Eusebio de Sueca no ha sigut tan igualada i el trio de De la Vega ha tornat a guanyar el de Puchol II 60 per 25.

La gran final entre els trios de Giner i De la Vega serà el pròxim dissabte 17 d’abril a les 18:00 hores al trinquet de Pelai i es podrà seguir en directe per la televisió d’À Punt. 

També et pot interessar

stats