El trio de Puchol II, a la final del trofeu Mestres

Puchol II, Santi i Monrabal superen en la segona semifinal el trio de De la Vega per un ajustat 60 a 50.

Puchol II
Puchol II

Al trinquet de Pelai de València s'ha disputat la segona semifinal del trofeu Mestres d'escala i corda. Una partida molt anivellada que s'ha allargat quasi dos hores. Al remat, el trio roig, format per Puchol II, Santi i Monrabal ha superat per 60 a 50 la formació de De la Vega, Fèlix i Bueno.

En els primers compassos tots els jocs han anat caient des del dau fins als iguals a 25. De sobte, De la Vega i Fèlix han demostrat que juguen molt acoblats des que van guanyar la lliga professional, i s'han distanciat en el marcador fins a un 25-40 al seu favor. Quan tots pensaven que la victòria seria per als blaus, ha emergit la figura de Puchol i han igualat a 45. La partida ha entrat en el tram més emocionant. Puchol ha tingut val fins a dues vegades per a anotar el 50 al seu favor, però ha sigut l'equip de De la Vega el que ha arribat primer a 50. Novament, la càtedra donava per mort el rest de Vinalesa, però el trio roig ha fet el definitiu 60 -50 en un tres i no res.

Els de Puchol jugaran la final contra el trio de Genovés II. Serà dissabte, a les 6 de la vesprada, i en directe per la televisió d'À Punt.

Per la seua banda, Genovés II, Jesús i Tomàs II van guanyar la primera semifinal després de superar la formació capitanejada per Pere Roc II amb un resultat de 60 a 30.

També et pot interessar