El trio de Puchol II, campió de la final d'escala i corda

El trio de Puchol II guanya la final de la lliga d'escala i corda.

El conjunt de Vila-real celebrant la victòria
El conjunt de Vila-real celebrant la victòria / @funpival (Twitter)

L'equip de Vila-real, o el que és el mateix, el trio que encapçala Puchol II, ha guanyat 60-45 la final de la Lliga d'escala i corda. Ha sigut la gran nit de Puchol II. Ha fet punts increïbles i ha aconseguit paralitzar i respondre amb un alt nivell de joc les pilotes de Pere Roc II. Una partida digna d'una final, al trinquet de Pelai, l'anomenada catedral de la pilota i transmesa en directe per la televisió d'À Punt.

Tot i la calor que ha fet al trinquet, l'afició ha gaudit d'una partida inoblidable. La final d'escala i corda de la Lliga Bankia prometia des d'abans de les semifinals per l'alt nivell dels contrincants que han arribat a l'últim escaló d'aquesta competició. Està clar que ambdós conjunts s'ho mereixien. L'equip blau de Vila-real, amb Puchol II, Tomás II i Guillermo no ha tingut nugat l'èxit fins que la partida estava ja prou avançada.

Els rojos de Benidorm, amb Pere Roc II, Javi i Carlos han estat apretant molt des del primer segon i l'electrònic sempre marcava quinzes successius per a un i l'altre equip. Tot molt igualat. En arribar a l'equador de la partida, el marcador era de 25 per 25. Poc després els blaus han aconseguit distanciar-se amb un avantatge de 35 per 45, i semblava que ja estava tot decidit, però els rojos han tornat a retallar les distàncies, amb algunes jugades llargues en què la pilota poc o gens tocava terra i això obligava el públic a deixar els ventalls i aplaudir.

Pere Roc II és esquerrà i Puchol II juga amb la dreta. Aquesta circumstància li ha donat un punt afegit al duel perquè els dos han anat a buscar la part més vulnerable del rival. I, a més, amb un joc atrevit i molt vistós. Partida de dues hores de duració per als bons aficionats. I segurament per a recordar.

També et pot interessar