El trio de Moltó guanya la primera semifinal

L’equip de Barxeta supera el trio de Marrahí per 30 - 10.

Moltó, en la partida jugada a Piles
Moltó, en la partida jugada a Piles / FUNPIVAL

El trinquet de Piles ha obert les semifinals de la Lliga Bankia de raspall i ho ha fet amb esglai en el primer joc de la partida, quan Josep rebia una involuntària, però molt forta, pilotada del seu company Moltó. La partida s’ha parat uns minuts i, amb la recuperació del mitger, la partida s’ha représ sense més sobresalts fins la victòria del seu trio pel resultat de 30-10.

La partida s’ha desnivellat amb iguals a 10, després d’uns primers jocs aconseguits gràcies al dau que han fet els dos trios. Al cinqué joc Moltó, Josep i Lorja han trencat la treta dels rivals i han sumat el primer joc des del rest. Amb 15 per 10 els de Barxeta, encapçalats per un gran Moltó, han sabut mantindre l’avantatge fins a sumar la primera victòria.

La partida de tornada entre els dos trios serà el pròxim diumenge 31 de març al trinquet de Xeraco, partida que també serà oferida en directe per la televisió d’À Punt.

Les semifinals de les lligues professionals continuen este cap de setmana. Dissabte hi ha dues partides. En la modalitat de raspall, al trinquet de la Llosa de Ranes, s’enfronten els trios capitanejats per Sergio i Montaner. També dissabte, però en escala i corda, s’enfronten al trinquet de Pedreguer els equips de De la Vega i Francés. Diumenge, al trinquet de Sueca, a les 11:30 del migdia i en directe per la televisió d’À Punt, juguen les formacions liderades per Puchol II i Pere Roc II.

També et pot interessar

stats