El trio de Moltó, a la final de raspall

El trio de Moltó s'ha classificat per a la final de raspall de Lliga Bancaixa fent valdre la renda de la partida d'anada.

El trio de Moltó es classifica per a la final
El trio de Moltó es classifica per a la final

El trinquet de Xeraco ha viscut aquest matí la semifinal de raspall entre el trio de Moltó i el de Marrahí. Tot i que els últims han guanyat la partida per 30-15, han sigut els primers els que s'han classificat per a la final en fer valdre la renda de punts que havien aconseguit en la partida d'anada, a Piles.

El joc ha estat molt igualat, tot i que els de Marrahí han començat més forts. Marrahí, Tonet IV i Néstor han sabut posar la pressió a l'equip roig, que en alguns moments ho ha passat francament malament. Però Moltó, Josep i Lorja no són un equip fàcil de sorprendre i han sabut reaccionar per a no perdre la renda aconseguida a Piles.

Els de Barxeta volien evitar la pròrroga

Els de Moltó, que representen l'equip de Barxeta, volien evitar la pròrroga, que ha intentat forçar el trio de Marrahí, representat a l'Ajuntament de Castelló. A Xeraco s'han viscut alguns dels millor moments de la lliga i els aficionats els han agraït amb aplaudiments.

La resistència final que ha oposat els de Marrahí parla molt bé del trio, que en cap moment ha llançat la tovallola. Els rojos han aconseguit passar a la final i després de la partida de hui Moltó feia referència al gran nivell que ha tingut aquesta semifinal

També et pot interessar

stats