El trio del Genovés guanya i passa a la semifinal de la lliga de raspall (25-5)

Ja es coneixen tots els equips classificats per a les semifinals, en les lligues de raspall i escala i corda.

VÍDEO | El trio del Genovés guanya i passa a la semifinal de la lliga de raspall (25-5)

La Lliga Bankia de raspall ha començat la desena i última jornada de la fase regular. A Piles, l’equip del Genovés, format per Sergio, Seve i Ibiza (substitut de Ricardet, lesionat), ha guanyat per 25 a 5 als representants de Dénia i ha aconseguit passar a les semifinals. El trio format per Ian, Sanchis i Miravalles s’ha quedat sense opcions de passar a la ronda següent. Els quatre equips classificats per a les semifinals són els trios representants dels ajuntaments del Genovés, Barxeta, Vilanova de Castelló i Oliva. Només falta per aclarir les posicions definitives dels que estaran en la pròxima eliminatòria. 

Els trio guanyador a Piles / @funpival

La jornada continuarà demà a Bellreguard, on l’equip de Barxeta, encapçalat per Moltó, s’enfrontarà al de Xeraco de Pablo Canari i Raül. I diumenge, al trinquet d’Oliva a les 11:30 i en directe per la televisió d’À Punt, l’equip de Vilanova de Castelló, capitanejat per Marrahí, jugarà contra el trio representant d’Oliva format per Montaner, Brisca i Gabi.

Pel que fa a l’escala i corda, ja sabem els quatre equips classificats per a les semifinals. Són els representants de València, Almussafes, Benidorm i Pedreguer. Les dos partides que queden es disputaran al trinquet de Pelai. Demà dissabte, el trio de Pere Roc II, Santi i Monrabal II jugarà contra l’equip de Soro III, Jesús i Carlos. I diumenge a les 11:30, Puchol II, Raúl i Bueno s’enfrontaran a De la Vega, Félix i Nacho. La jornada clarificarà el llocs definitius a la classificació, fet important ja que els primers són els que podran triar trinquet.

També et pot interessar

stats