El trio de Francés és el quart semifinalista

L'equip de Pedreguer guanya a Guadassuar el trio de Genovés II per 60 a 30.

El mitger de Pedreguer, Pere
El mitger de Pedreguer, Pere / / Funpival.

Francés, Pere i Tomás II, integrants de l'equip de Pedreguer-Masymas, jugaran les semifinals de la lliga professional d'escala i corda després de superar al trio de Genovés II, Javi i Héctor per 60 a 30. El resultat els classifica per a entrar en la lluita pel títol al costat de les formacions capitanejades per Puchol II, De la Vega i Pere Roc II. Abans de disputar les semifinals queden per jugar les últimes dues partides de la lliga regular. Seran este cap de setmana al trinquet de Pelai.

La partida disputada al trinquet de Guadassuar era decisiva, el guanyador tindria el premi de les semifinals i el perdedor s'acomiadaria de la competició. Des del primer quinze els de Pedreguer han tingut més pegada i tot els ha eixit rodat. D'esta manera, el marcador prompte s'ha desnivellat amb un 15 per 35, uns avantatges que ja s'han mantingut fins al final, malgrat els intents dels de Genovés II per capgirar la situació.

Mentre a la competició d'escala i corda ja estan clars els quatre equips que passen a la ronda següent, a la lliga de raspall encara està tot per resoldre. Espera una última jornada de lliga de màxima emoció. La jornada comença divendres al trinquet de Piles entre els equips de Ian i Sergio. Dissabte es juga a Bellreguard i diumenge a Oliva.

També et pot interessar

stats