El trinquet d'Alcàsser espera la final entre Mar i Victòria

El Campionat Individual viurà diumenge una final inèdita amb les càmeres d'À Punt en directe

Presentació de la final
Presentació de la final

Després de viure dues de les semifinals més disputades en la història del campionat, el mà a mà de raspall es prepara per a viure una final que promet ser d'alt voltatge.

Serà diumenge, a les 11:30 hores, al trinquet d'Alcàsser i amb Mar de Bicorb i Victòria de València com a protagonistes. Partida que es podrà seguir en directe per la televisió d'À Punt Mèdia. Són dues jugadores que es coneixen molt bé, que han compartit vestidors infinitat de vesprades, però que no s'han enfrontat mai cara a cara amb un títol en joc.

Eixe coneixement del rival provoca el màxim respecte entre les finalistes. Mar diu de Victòria: "És una jugadora amb poques errades, amb molt bona esquerra i és difícil pensar on pot estar la clau de la partida. Pot ser, les meues opcions depenguen de fer-la córrer pel trinquet i aconseguir que Victòria no jugue còmoda". Però Mar ve de jugar una semifinal molt pesada i el fet de tindre menys descans podria significar un handicap per a la jugadora de Bicorb: "Si la partida és llarga, pot ser que em beneficie a mi, però estic convençuda que la final serà molt dura perquè ella té molta experiència i sap jugar estes partides", afirma Victòria.

Mar i Victòria, malgrat ser molt joves, ja són jugadores experimentades, si bé asseguren que el nerviosisme que suposa jugar una final no se'n va mai. Són conscients que davant d'elles està el títol més important de la temporada.

La final vindrà precedida per la partida que decidirà el tercer i quart lloc entre Amparo i Aida.

També et pot interessar