Tres equips es mantenen invictes en les lligues de pilota

Els trios de Pere Roc II i Genovés II i l'equip de Pablo són els únics que han guanyat en les tres jornades disputades.

Benidorm, líder d'escala i corda
Benidorm, líder d'escala i corda

Finalitzada la tercera jornada de les lligues professionals Bankia, la competició comença a fer la seua primera tria. Per davant queda molta competició i tot pot passar, però començar amb bon peu sempre dona una dosi de seguretat que, ara per ara, només tenen tres equips. En escala i corda continuen invictes les formacions capitanejades per Pere Roc II i Genovés II, i en la competició de raspall, és el trio de Pablo l'únic que compta per victòries les seues actuacions. La creu de la moneda, encara sense guanyar, la protagonitzen les formacions de De la Vega i Soro III en escala i corda i de Marrahí en raspall.

La tercera jornada d'escala i corda ha deixat les victòries del trio de Pere Roc II davant el de Francés per 60 a 35, la de Genovés II contra el de Puchol II per 60 a 40 i la de Marc contra el de Soro III per 60 a 20. Uns resultats que deixen la classificació així.

La quarta jornada comença divendres a Vila-real entre els equips de Soro III i Francés. Dissabte, la cita és a Pelai amb els trios de Puchol II i De la Vega i diumenge el trinquet d'Alzira obrirà les seues portes per a rebre el duel entre els dos trios líders, Murla i Benidorm.

Raspall

La tercera jornada de la lliga de raspall va passar pels trinquets de Piles, la Llosa de Ranes i Xeraco, i va deixar les victòries dels equips de Punxa contra els de Ian per 30 a 20, la del trio de Pablo davant dels de Marrahí per 30 a 0 i la de Vercher contra els de Moltó per 30 a 15.

D'aquesta manera, la classificació queda així:

La quarta jornada de lliga comença divendres al trinquet del Genovés amb la partida entre els trios de Punxa i Vercher. Dissabte, a Bellreguard, s'anuncien les formacionsde Marrahí i Ian i diumenge, televisada en directe per À Punt, s'enfronten els trios de Moltó i Pablo.

Dimecres a Guadassuar

La borrasca Gloria va deixar incompleta la segona jornada de lliga. Una de les partides ajornades es jugarà aquest dimecres al trinquet de Guadassuar. S'anuncien els equips de Barxeta i de Vilanova de Castelló.

També et pot interessar

stats