El Torneig Jo sóc ja coneix els finalistes

Futbol i pilota en la primera edició d'este peculiar torneig patrocinat per Llevant i Villarreal.

El Torneig Jo sóc ja coneix els finalistes
El Torneig Jo sóc ja coneix els finalistes

El Trofeu Jo sóc, d'escala i corda s´ha disputat als trinquets de Pelai de València i Salvador Sagols de Vila-real. Es disputaven les semifinals del Torneig del Llevant que commemora el 110 aniversari i del Torneig Villarreal CF. Pilota amb els colors del futbol on els espectadors han pogut disfrutar de quatre partides molt intenses. Amb la presència del president del Llevant, Quico Catalán, els pilotaris De la Vega, Santi i Monrabal II s'imposaven a Pere Roc II, Pere i Carlos per 60 a 50, mentre que en la primera partida, Soro III, Jesús i Salva guanyaven 60 per 55 a Francés, Fèlix i Guillermo en un enfrontament molt disputat fins a l'últim punt. 

Mentrestant, a Vila-real, Genovés II, Raül i Tomàs II guanyaven l’equip de José Salvador, Javi i Àlvaro Gimeno en la primera semifinal. Una partida disputada amb una brillant actuació dels escaleters, els mitgers i els punters. La victòria l’aconseguia la formació de Genovés II per 60-50. En la segona semifinal Puchol II, Héctor II i Héctor  han sigut victimes de Marc, Nacho i Bueno que han tingut una magistral actuació i s'han guanyat el pas a la final amb un marcador de 60-25.

Les finals dels tornejos de pilota del Villarreal CF i del Llevant UE, dins del Trofeu Jo sóc, tindran lloc els pròxims dies 29 i 30 de novembre als trinquets de Vila-real i València respectivament.

També et pot interessar

stats