Tonet IV i Montaner, campions de la Lliga de raspall

L'equip del Genovés ha derrotat 25-15 Iván i Seve, en la final disputada al trinquet Ciscar de Piles

Tonet IV i Montaner, campions de la Lliga de raspall
29 de març 2024 - 19:57

Tonet IV i Montaner s'han proclamat campions de la Lliga CaixaBank de raspall Pro 1, després de derrotar 25-15 Iván i Seve, en la final disputada al trinquet Ciscar de Piles, que ha oferit en directe el web d'À Punt Mèdia.

Els blaus han guanyat la reballada i han començat la partida des del dau. El primer joc ha sigut molt fàcil per als de la Llosa de Ranes, però els rojos han respost ràpidament per a igualar a 5. A partir d'aquest moment, Iván i Seve han hagut de suar de valent per a tirar avant el servei contra un Tonet IV que en feia de les seues.

La parella de la Llosa de Ranes se les ha arreglat per a sumar els dos quinzes següents al dau, però els del Genovés han respost amb fermesa. Amb empat a 15 en el marcador, ha arribat el joc decisiu. La tercera ha sigut la bona per als rojos, que després d'haver tingut un val al rest, han aconseguit, per fi, trencar el servei dels blaus.

Amb 20-15 favorable i des del dau, la parella del Genovés no ha desaprofitat l'oportunitat. Montaner ha estat molt segur en la treta i no ha donat cap opció als blaus de tornar al dau.

Aquest és el segon títol de Lliga per a Tonet IV i el primer per a Montaner. La partida es podrà tornar a veure aquest dissabte a les 10:00 hores per la televisió d'À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats