Tonet IV fa història amb el tercer títol de l'Individual de raspall seguit

El mitger del Genovés es converteix en el tercer pilotari en la modalitat que s'emporta la Feninde després de guanyar Salelles II 25-10 en la final

Tonet IV fa història

Tonet IV continua engrandint la llegenda. El mitger del Genovés ha aconseguit el tercer títol consecutiu del Campionat Individual CaixaBank – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat de raspall i això li permet, a més, alçar la Feninde. Tonet IV ha guanyat 25-10 Salelles II en la final disputada al trinquet d'Oliva.

El del Genovés ha jugat en mode campió des del primer quinze. Impecable en la treta, fet que encara te més mèrit per a un mitger, no ha donat aire en cap moment a Salelles II i ha acabat la partida amb 20 colps guanyadors. El rest d'Oliva ho ha intentat, però no ha pogut tancar els quinzes en moments clau i Tonet IV no ha perdonat.  

D'aquesta manera, Tonet IV es converteix en el tercer jugador en la modalitat de raspall que s'emporta la Feninde, després de Pasqual II i Waldo. La trajectòria del genovesí en el mà a mà és impecable fins ara: tres participacions i tres títols.

També et pot interessar

stats