La televisió d'À Punt oferirà diumenge la final del Campionat Individual de raspall d'elit

Victoria Díez i Ana Puertes ja tenen dos individuals cadascuna.

Ana (blau) i Victoria (roig) protagonitzaran la final Individual de 2020
Ana (blau) i Victoria (roig) protagonitzaran la final Individual de 2020

En els darrers quatre anys Victoria de València i Ana de Beniparrell s'han alternat en la consecució del títol de campiona individual de raspall. Victoria és la vigent campiona, però Ana ha guanyat els anys parells 2016 i 2018. Les dues arriben en un excel·lent estat de forma i amb les idees molt clares sobre com afrontar la final.

Ana considera Victoria "una jugadora molt completa, amb dos bones mans i una treta, que en un trinquet curt com el del Genovés l'afavoreix". Així mateix, reconeix que la seua rival, a banda de ser la vigent campiona, ha guanyat la majoria dels campionats on ha participat.

Victoria preveu "una partida molt renyida, on pot ocórrer qualsevol cosa". De tota manera apel·la a jugar "amb tranquil·litat i confiança perquè en l'individual cadascú depén de si mateix".

Les dos jugadores han valorat positivament que diumenge es permetrà l'entrada al trinquet d'un màxim de 150 persones, que han de passar un control de temperatura i han de deixar el número de telèfon als organitzadors. Victoria ha guanyat la reballada en l'acte de presentació i començarà la partida al dau. Les jugadores han triat pilotes de l'artesà de Riola, Carlos.

També et pot interessar

stats