La televisió d’À Punt ofereix diumenge la final de la Lliga Promeses d’escala i corda

Carlos d’Alfarb, Guillem d’Alginet i Òscar de la Pobla de Vallbona s’enfrontaran als guanyadors de la partida de dijous a Pelai.

Carlos, Guillem i Òscar van resoldre amb facilitat la seua semifinal 60-30
Carlos, Guillem i Òscar van resoldre amb facilitat la seua semifinal 60-30

El nou trinquet d’Alfara del Patriarca acull aquest diumenge a les 11:30 hores la final de la V Lliga Promeses d’Escala i Corda Caixa Popular. El primer equip que s’ha classificat per a la final és el format per Carlos d’Alfarb, Guillem d’Alginet (net de Juliet) i Òscar de la Pobla de Vallbona. En la semifinal, que es va jugar a la Pobla, van superar 60-30 Andrés, Toni i Joan.

Ara estan esperant conéixer quin equip es trobaran davant en la final. Per aquest motiu estaran molt pendents de l’altra semifinal que es jugarà dijous 3 d’octubre al trinquet de Pelai.

A la catedral estan anunciats Vicent de Vinalesa, Cuadrat i Juan Carlos, l’equip que ha liderat la lliga regular amb 8 punts; en la contra, Jesús de Faura, Efrén i Lluís, que han acabat els quarts amb quatre punts. De tota manera la classificació pot semblar enganyosa si pensem que en l’enfrontament de lliga l’equip de Jesús de Faura va superar el de Vicent de Vinalesa.

La partida es podrà seguir en directe per la televisió d’À Punt, diumenge 6 d’octubre a les 11:30 hores.

També et pot interessar

stats