Suspeses totes les partides de pilota des d'aquest dissabte

La decisió s'ha pres després que la Generalitat ha adoptat mesures més restrictives per a combatre l’expansió de la Covid-19.

Mario, durant un apartida en la la Copa 2 Comunitat de l’Esport–Caixa Popular d’escala i corda
Mario, durant un apartida en la la Copa 2 Comunitat de l’Esport–Caixa Popular d’escala i corda / Funpival

La Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana, reunida en sessió extraordinària, ha decidit suspendre totes les partides programades des d'aquesta mitjanit. La decisió l'han presa després que la Generalitat ha adoptat mesures més restrictives per a combatre l’expansió de la Covid-19, entre les quals es prohibeix l’assistència de públic a les celebracions esportives.

Ara ja s'està treballant en la nova configuració del calendari esportiu, que de moment afectarà les competicions següents: Campionat Individual Bankia–Trofeu President de la Generalitat d’escala i corda, Campionat Individual Bankia–Trofeu President de la Generalitat de raspall, Copa 2 Comunitat de l’Esport–Caixa Popular d’escala i corda i Copa 2 Comunitat de l’Esport–Caixa Popular de raspall.

La fundació donarà a conéixer la nova programació d'aquestes competicions, amb la la variació obligada de jugar a porta tancada, al més prompte possible.

També et pot interessar

stats