Sueca s'imposa 25 per 5 a Barxeta en el Trofeu de Raspall de la Diputació

Acaba al trinquet de Xàbia la fase prèvia de la V Copa Caixa Popular-Trofeu de la Diputació de Raspall.

Sueca s\'imposa 25 per 5 a Barxeta en el Trofeu de Raspall de la Diputació
Sueca s'imposa 25 per 5 a Barxeta en el Trofeu de Raspall de la Diputació

Les semifinals de la V Copa Caixa Popular-Trofeu Diputació de València de Raspall han quedat definides després de la partida d'aquest diumenge al trinquet de Xàbia, que ha posat punt final a la fase prèvia de la competició.

Badenes i Seve de Xeraco esperaven en la segona posició de la classificació, per a saber si passaven a la següent ronda o si, per contra, Punxa i Canari aconseguien guanyar la partida. Però això era més que improbable.

La partida al trinquet de la Marina Alta ha començat amb potència per part de la formació de Sueca, que ha col·locat el marcador en 15 per 0, però el joc següent ha canviat de rumb i els cinc tants dels de Barxeta han acabat amb les aspiracions de Punxa i de Canari. Això ha canviat el ritme de la partida i les expressions del jugadors. Amb el resultat final de 25 per 5, les dues formacions s'acomiaden del campionat.

El grup A de la competició havia acabat dissabte amb l’equip d'Oliva, format per Vercher i Brisca, en primera posició, i el de Dénia, amb Ian i Roberto, en segon lloc. 

Ara, l’encreuament de semifinals queda definit de la següent manera. El trinquet Ciscar de Piles acollirà el pròxim divendres la primera semifinal entre Vercher i Brisca contra Badenes i Seve. Un dia després, a la Llosa de Ranes, se celebrarà la segona semifinal entre Ian i Roberto i l’equip de Pablo i Tonet IV d’Ontinyent.

També et pot interessar