Sortejades les semifinals de la Lliga Bankia de pilota

En escala i corda, els de Pedreguer s'enfrontaran als d'Almussafes, i els de Benidorm, als de València.

Sortejades les semifinals de la Lliga Bankia de pilota
Sortejades les semifinals de la Lliga Bankia de pilota

El trinquet de Pelai ha acollit el sorteig de les semifinals de la Lliga Bankia de pilota en les dues modalitats que aquest cap de setmana han tancat la fase regular. 

En escala i corda, l'equip de Pedreguer, format per Francés, Pere i Tomás II, s'enfrontarà al trio d'Almussafes, amb De la Vega, Félix i Natxo el pròxim dissabte.  La partida de tornada serà el diumenge 31 de març a Bellreguard. 

 

L'altra semifinal s'encetarà diumenge a Sueca i la disputaran Puchol II, Raúl i Bueno, és a dir, l'equip de València, contra el trio de Benidorm amb Pere Roc II, Santi i Monrabal. Aquesta semifinal es resoldrà a Vilamarxant el divendres 29 de març.

En raspall, el sorteig ha deixat els següents duels: el conjunt del Genovés format per Sergio, Seve i Ricardet, s'enfrontarà a l'equip d'Oliva amb Montaner, Brisca i Gabi, a la Llosa de Ranes.

La segona semifinal la disputaran al trinquet de Piles Marrahí, Tonet IV i Néstor, que representen l'equip de Vilanova de Castelló, contra el trio de Barxeta, amb Moltó, Josep i Lorja. 

Les dades d'aquestes partides de raspall seran el 22 i 23 de març, l'anada d'una eliminatòria que es resoldrà el 30 de març a Bellreguard i diumenge 31 a Xeraco. 

També et pot interessar

stats