Soro III penja els guants

El pilotari de Massamagrell posarà fi a la seua excel·lent trajectòria professional quan acabe l’any

Soro III penja els guants

Francesc Soro Juan, Soro III, pilotari que ha marcat una època i que és una de les figures més rellevants en la història de la pilota valenciana, ha decidit posar fi a la seua trajectòria esportiva quan acabe el present any 2022.

Soro III ha volgut que la seua retirada siga discreta, sense cap acte de comiat oficial, així que el seu adeu serà progressiu en les partides que disputarà fins que concloga l'any. L'última vegada que vestirà de blanc, també per petició expressa del mateix pilotari, serà al trinquet de Vila-real.

Es retira amb trenta-huit anys i un palmarés envejable, on destaquen especialment els sis títols aconseguits en el Campionat Individual en un total de nou finals disputades.

En les competicions per equips també Soro III ha estat vencedor d'una edició de la Lliga i finalista en altres tres. En la Copa, l'altre gran campionat de la pilota d'elit, va resultar guanyador en dues ocasions i finalista en una altra.

El Trofeu Mestres, que reuneix els millors pilotaris de tota una temporada, també apareix entre els seus assoliments en tres edicions i amb un total de cinc finals jugades.

També et pot interessar

stats