Soro III s'acomiada de l'Individual

El pilotari de Massamagrell seguirà en actiu en la resta de competicions, pero diu adeu al mà a mà

Soro III ha guanyat sis individuals
Soro III ha guanyat sis individuals / Funpival

Francesc Soro Juan, Soro III als trinquets, ha dit adeu a l'Individual d'escala i corda, una de les grans competicions que el van fer llegenda. L'última partida va ser la de Massamagrell, al trinquet Tio Pena, el de sa casa, davant Lluís de la Vega, on va pedre 40-60. Com ha avançat el programa Línia de Fons, de la ràdio d'À Punt Mèdia, el pilotari seguirà en actiu en la resta de competicions, però en el mà a mà ja no tornarà a participar.

Cal recordar que Soro III és un dels pilotaris que més títols de l'Individual d'escala i corda. Té un màxim de sis reproduccions del Fris Grec de la Feninde i un a escala natural. El pilotari de Massamagrel s'ha igualat en la història a figures de la talla de Paco Cabanes 'el Genovés', i Sarasol. Sols els supera Álvaro Navarro, de Faura, onze vegades campió.

Per altra banda, Soro III és, juntament amb els seus oncles Batiste i Manolo i el seu pare Enrique, el propietari del trinquet Tio Pena, de Massamagrell. Gràcies a ell, segons han afirmats els seus oncles, la canxa esportiva manté les seus constants vitals altes.

La pilota perd un gran pilotari que es feia important en aquesta máxima competició, però guanya ja una llegenda per a sempre.

També et pot interessar

stats