Soro III guanya el seu sisé individual d’escala i corda

El de Massamagrell ha batut Genovés II en una final d’infart.

Soro III triomfa amb el seu sisé individual d’escala i corda
Soro III triomfa amb el seu sisé individual d’escala i corda / À Punt NTC

Soro III ha pogut finalment alçar el trofeu de la victòria després d’haver anat empatat amb Genovés II més d’una hora. El de la Costera ha anat sempre cinc punts per davant, tot i que Soro III no el deixava escapar i, de seguida, aconseguia igualar el resultat. Ha sigut al final quan ha aconseguit superar l’empat a 40 i en poc de temps s’ha posat 15 punts per davant. Encara que Genovés ha aconseguit remuntar-los fins a tornar a empatar, la final s’ha decidit en l’últim minut. 

Ja són sis les finals en què Genovés II no tasta la victòria, mentre que el de Massamagrell aconsegueix la seua sisena final d’individual. Li lleva el tron a Puchol II, guanyador de l’any passat i continua com el millor escaleter dels últims deu anys.

També ha guanyat el públic, que ha disfrutat d’una gran partida a Pelai. No hi havia tanta expectació des de la partida entre Paco Cabanes, el Genovés, i Álvaro, el 1995. La prova és que dimarts passat, la catedral penjava el cartell de “No hi ha entrades”. Soro III li lleva el ceptre reial a Puchol II, guanyador de l’any passat i continua com el millor escaleter dels últims deu 

També et pot interessar

stats