Aquesta setmana coneixerem els semifinalistes del Caixa Popular de Raspall

De huit equips participants només el d'Ian i Roberto té la classificació matemàtica abans de l'última jornada.

Roberto, en primer pla, es disposa a raspar la pilota.
Roberto, en primer pla, es disposa a raspar la pilota.

L'emoció està garantida en la darrera jornada de la Lliga Caixa Popular de raspall. La sexta jornada es jugarà a Xeraco, Castelló de Rugat, la Llosa de Ranes i Xàbia. 

En el grup A, Vercher i Brisca encapçalen la classificació amb 8 punts i només els falta un punt per a tindre el bitllet directe a la semifinal. Aquesta parella ha de jugar contra Marrahí i Nèstor que són els tercers de la taula amb 6 punts. En una tessitura pareguda es troben Pablo i Tonet que ocupen la segona plaça amb 7 punts. Ells dos han de jugar contra Montaner i Sanchis que s'han quedat despenjats amb només 4 punts.

Igual de complicades estan les coses en el grup B tot i que Ian i Roberto tenen assegurada la presència en les semifinals, però encara no saben si com a primers de grup o com a segons.

De moment, tenen 9 punts i els altres 3 equips, estan empatats a 6 punts i 3 victòries. A Castelló de Rugat, s'enfrontaran Ian i Roberto contra Badenes i Seve. Si aquests dos últims no sumen dos punts, perdrien la segona plaça i quedarien eliminats. Diumenge, a Xàbia, la partida pot ser d'infart, Moltó i Lorja tindran en la contra Punxa i Canari. Aquests dos equips necessiten la victòria i també que prèviament Ian i Roberto hagen eliminat Badenes i Seve.

Les semifinals es jugaran a Piles i la Llosa el cap de setmana del 25 al 26 d'octubre. La final tindrà lloc al trinquet del Genovés, el diumenge 3 de novembre a les 11:30 hores i la retransmetrà, en directe, la televisió d'À Punt.

També et pot interessar

stats